Yorumlar (15 yorum)
10 Sude Şengül02.05.2016 08:58
Jhonny Deep varsa bana herşey gzl
10 mustafa said aktaş15.12.2013 12:46
süpppppppppperrr
10 ali enes cesur19.04.2013 06:11
süper di beya en sevdiğim film ben buna 1000 verirdim ama en fazla 10:D
10 leyla özgülen16.12.2012 05:39
Çok güzel bayıldım.süperrrrr
10 Buğra Arslan15.04.2010 05:06
hayatımda gördüğüm en güzel filmlerden biri 3D izlemek isterdim ama izleyemedim eğer 3D olsaydı hayatımda gördüğüm en güzel filmlerden biri olmazdı hayatımda gördüğüm en güzel film olurdu. mükemmmel
10 maviay09.04.2010 04:02
Mükemmeeldii... görsel efektler müthiş.. çok beğendim. çook şeker bir film olmuş:))
7 NURNUR03.04.2010 11:16
tim burton ve vazgeçemediği johnny gene çok güzel olmuş,büyükler de izlesin gerçi çok renkli geldi bana ama zevk meselesi sonuçta bu,ama teknik olarak harika
9 Fatma Esra ERKAN03.04.2010 08:26
hoş bir film.. özellikle makyajlar ve johnny deep :)
8 deniz29.03.2010 08:59
fantastik harika bir görsel şölendi sadece çoçuklara değil büyüklerde izleyebilir iki puanı kırdım bazı karakterlerin ,mesela kırmızı prensesin uyumsuz dublajına verdim
8 halilcan gözel27.03.2010 07:59
pek korkunç sayılmaz aslında komik bile denebilir(ama 0-6 yaş arası için:D)güzeldi çoğunluk ama bazı repliklerde hata var
10 Şuie Korkut25.03.2010 11:13
bu film,gerçek bir görsel şölen...kaçırmayım derim,çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgisini çekeceğini düşünüyorum....
10 emel topcu23.03.2010 12:02
Alis harikalr diyarının ın kaç dakika sürdügünü bilen varmı lütfen söylesin
9 Tahir TAŞ23.03.2010 12:46
Gittigime cok memnunum.. :) Tim Burton Filmlerini kacirmam zaten.. Bence en begendigim filmi ' Nightmare Before The Chiristmas' ti kacirmayin derim.. 3 boyutlu olmasi avantaj, Mia Wasikowska sevimliligi ile filmi goturmus. CD sini de edinirim yakinda..
10 GÜLSEREN DELİGÖZ15.03.2010 01:09
çocuk filmi ama çok keyifli eğlenceli bir filmdi enazından sıkıcı değildi:) ben beğendim..
10 yıldız yılmaz05.03.2010 09:03
ben kardeşimi götürdüm ve çok memnun kaldım çocuklar için çok güzel bi flim 3 boyutlu olduğundan dolayı üstüne geliyo ama korkucak bişey yok benim 5 yaşındaki kardeşim korkmadıysa sizin kardeşlerinizde korkmaz