Alisa Frejndlikh

Alisa Frejndlikh
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.12.1934
Doğum Yeri:St. Petersburg

Rus oyuncu.

Tam adı Alisa Brunovna Freyndlikh'dir. Sluzhebnyy roman (1977), İz Sürücü (1979) ve Zhestokiy romans (1984) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Karp otmorozhennyy
2017 Bolshoy
2009 Vozvrashchenie mushketyorov, ili Sokrovishcha kardinala Mazarini
2009 Poltory komnaty ili Sentimentalnoe puteshestvie na Rodinu
2005 Na Verkhney Maslovke
1995 Ispoved neznakomtsu
1994 Tayna korolevy Anny ili mushketyory 30 let spustya
1994 Podmoskovnye vechera
1994 Okhota
1993 Mushketyory 20 let spustya
1987 Chekharda
1986 Prosti
1985 Prostaya smert
1985 Basari
1984 Zhestokiy romans
1984 Kletka dlya kanareek
1981 Agoniya
1980 Sergey Ivanovich ukhodit na pensiyu
1980 Razluchennye (Kısa Film - Seslendirme)
1979 Staromodnaya komediya
1979 İz Sürücü
1977 Sluzhebnyy roman
1977 Printsessa na goroshine
1977 Poezd pamyati (Kısa Film - Seslendirme)
1976 Vsegda so mnoyu
1976 Goluboy shchenok (Kısa Film - Seslendirme)
1975 Anna i komandor
1973 Veris ubnis melodiebi
1973 Moya zhizn
1973 Ispolnyayushchiy obyazannosti
1971 Tayna zheleznoy dveri
1970 Semeynoe schaste
1969 Velikie kholoda (Short)
1968 Lyubit...
1968 Gorod i pesnya
1966 Pervyy posetitel
1965 Pokhozhdeniya zubnogo vracha
1964 Fro
1961 Polosatyy reys
1960 Povest o molodozhyonakh
1958 Gorod zazhigaet ogni
1956 Talanty i poklonniki

Televizyon

2014 Liniya Marty
2009 Vasilyevskiy ostrov
2007 Kaliforniyskaya syuita (TV Filmi)
2004 Zhenskaya logika 4 (TV Filmi)
2004 Zhenskaya logika 3 (TV Filmi)
2003 Zhenskaya logika 2 (TV Filmi)
2002 Zhenskaya logika 1 (TV Filmi)
1988 Budni i prazdniki Serafimy Glyukinoy (TV Filmi)
1986 Tayna snezhnoy korolevy (TV Filmi)
1982 Pyatyy desyatok (TV Filmi)
1981 Spasibo za nelyotnuyu pogodu (TV Filmi)
1981 Opasnyy vozrast (TV Filmi)
1980 3 Goda (TV Filmi)
1979 D'Artanyan i tri mushketyora
1975 Kovalyova iz provintsii (TV Filmi)
1974 Solomennaya shlyapka (Mini Dizi)
1973 Ukroshcheniye stroptivoy (TV Filmi)
1969 Vchera, segodnya i vsegda (TV Filmi)
1969 Vals (TV Filmi)
1966 12 stulyev (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Alisa Frejndlikh Fotoğrafları

Alisa Frejndlikh Fotoğrafları Alisa Frejndlikh Fotoğrafları Alisa Frejndlikh Fotoğrafları Alisa Frejndlikh Fotoğrafları Alisa Frejndlikh Fotoğrafları