Alla Demidova

Alla Demidova
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.9.1936
Doğum Yeri:Moskova

Rus oyuncu.

Tam adı Alla Sergejevna Demidova'dır. Nastroyshchik (2004), Malenkaya printsessa (1997) and Ayna (1975) filmleriyle tanınmıştır. 1961-2015 yılları arasında Vladimir Valutskiy ile evli kalmıştır.

Filmografi

2017 Meshok bez dna
2012 Vechnoe vozvrashchenie
2004 Smert Tairova
2004 Nastroyshchik
2002 Pisma k Elze
1999 Nezrimyy puteshestvennik
1997 Malenkaya printsessa
1992 Besy
1988 Osen, Chertanovo...
1987 Kreytserova sonata
1984 Voskresnye progulki
1984 Vremya otdykha s subboty do ponedelnika
1981 Zvezdopad
1979 Otets Sergiy
1978 Alenkiy tsvetochek
1977 Povest o neizvestnom aktyore
1977 Legenda o Tile
1976 Vsegda so mnoyu
1975 Vybor tseli
1975 Begstvo mistera Mak-Kinli
1975 Ayna
1973 Vizit vezhlivosti
1972 Chayka
1971 Idu do tebe
1971 Ty i ya
1970 Çaykovski
1969 Zhivoy trup
1969 Stepen riska
1968 Chetvyortyy papa (Kısa Film)
1968 Sluzhili dva tovarishcha
1968 Shestoe iyulya
1968 Dnevnye zvyozdy
1966 Komesk (Kısa Film)

Televizyon

1985 Deti solntsa (Mini Dizi)
1982 Pikovaya dama (TV Filmi - Anlatıcı)
1981 The Hound of the Baskervilles (Mini Dizi)
1979 Stakan vody (TV Filmi)
1977 Lyubov Yarovaya (TV Filmi)
1968 Shchit i mech (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Alla Demidova Fotoğrafları

Alla Demidova Fotoğrafları Alla Demidova Fotoğrafları Alla Demidova Fotoğrafları Alla Demidova Fotoğrafları Alla Demidova Fotoğrafları