Allen Covert

Allen Covert
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :13.10.1964
Doğum Yeri:Florida

ABD'li komedyen ve aktör. 

Genelde Adam Sandler ile yaptığı filmlerle bilinir, birlikte üniversitede tanışmışlardı.

Filmografi
Going Overboard (1989)
Airheads (1994)
Heavy Weights (1995)
Happy Gilmore (1996)
Bulletproof (1996)
The Wedding Singer (1998)
The Waterboy (1998)
Deuce Bigalow: Male Gigolo (1998)
Never Been Kissed (1999)
Big Daddy (1999)
Late Last Night (2000)
Little Nicky (2000)
Mr. Deeds (2002)
Adam Sandler's Eight Crazy Nights (2002) (seslendirme)
Anger Management (2003)
50 First Dates (2004)
The Longest Yard (2005)
Grandma's Boy (2006)
I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007)
Strange Wilderness (2007)

Görev Aldığı Yapımlar

Allen Covert Fotoğrafları

Allen Covert Fotoğrafları Allen Covert Fotoğrafları Allen Covert Fotoğrafları Allen Covert Fotoğrafları Allen Covert Fotoğrafları