Alparslan Özmol

Alparslan Özmol
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.4.1976
Doğum Yeri:Hamburg

Türk oyuncu.

Rol aldığı ilk yapım olan Ayrılsak da Beraberiz ve Çocuklar Duymasın dizilerinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin lakabıyla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Sar Başa
2016 Temel ile Dursun İstanbul'da
2015 Hep Yek
2012 Laz Vampir Tirakula
2006 Sınav

Televizyon

2019 Çocuklar Duymasın
2015 Yeşil Deniz
2009 Yalancı Romantik
2008 Çorap Söküğü
2008 Pulsar
2008 Komedi Türk
2007 Hakkını Helal Et
2007 Düş Yakamdan
2006 Güldünya
2005 Saklambaç
2004 Çocuklar Ne Olacak?
2004 En İyi Arkadaşım
2003 Ayrılsak da Beraberiz
2002 Reyting Hamdi
2002 En Son Babalar Duyar
2000 Kahkaha Show

Görev Aldığı Yapımlar

Alparslan Özmol Fotoğrafları

Alparslan Özmol Fotoğrafları Alparslan Özmol Fotoğrafları Alparslan Özmol Fotoğrafları Alparslan Özmol Fotoğrafları Alparslan Özmol Fotoğrafları