Altuğ Seçkiner

Altuğ Seçkiner
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.6.1982

KKTC'li oyuncu.

Annesi İstanbullu, babası ise KKTC doğumludur. Ülkesinde düzenlenen bir yarışmada erkek güzeli seçilerek yapımcıların radarına girmiş ve oyunculuğa başlamıştır. Kendisine gelen teklifler için önce senaryoyu okuyup sonra cevap vermektedir. Prensip olarak Türkan Şoray kurallarını uygulamayı seçmiştir. Bu sebeple rol icabı da olsa hiçbir şekilde öpüşmemekte, oyunculuğu meslek olarak gördüğünden dolayı rol arkadaşlarıyla hiçbir şekilde gönül ilişkisine girmemektedir.

Bir ara Kısmetse Olur isimli yarışma programına da katılan Seçkiner Küçük Kadınlar, Yaprak Dökümü, Arka Sokaklar, Elif, Kanıt ve Acı Hayat gibi yapımlarla tanınmıştır. 2019 yılı yapımı Kalpten Gerdanlık filmi ilk uzun metraj film çalışmasıdır.

Filmografi

2019 Kalpten Gerdanlık

Televizyon

2015 Nizama Adanmış Ruhlar
2014 Elif
2012 Kanıt
2011 Farklı Boyut
2010 Arka Sokaklar
2010 Kollama
2010 Akasya Durağı
2009 Küçük Kadınlar
2009 Yaprak Dökümü
2008 Adanalı
2006 Acı Hayat

Görev Aldığı Yapımlar

Altuğ Seçkiner Fotoğrafları

Altuğ Seçkiner Fotoğrafları Altuğ Seçkiner Fotoğrafları Altuğ Seçkiner Fotoğrafları Altuğ Seçkiner Fotoğrafları