Amy Forsyth

Amy Forsyth
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.8.1995
Doğum Yeri:Ontario

Kanadalı aktris.

2018 yılı yapımı Cehennem Festivali ve Beautiful Boy filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Cehennem Festivali
2018 Beautiful Boy
2015 A Christmas Horror Story
2014 Me X Infinity (Kısa Film)
2013 Torment
2012 Blizzard (Kısa Film)
2011 A Sweet Uncertainty (Kısa Video)
2010 Halfway Point (Kısa Video)

Televizyon

2018 Robot Chicken (Seslendirme)
2018 Rise
2017 Channel Zero
2017 The Path
2015 Defiance
2014 Degrassi: The Next Generation
2014 Reign
2013 Cracked
2015 Kingmakers (TV Filmi)
2015 Lead with Your Heart (TV Filmi)
2015 The Music in Me (TV Filmi)
2015 The Lizzie Borden Chronicles (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Amy Forsyth Fotoğrafları

Amy Forsyth Fotoğrafları Amy Forsyth Fotoğrafları Amy Forsyth Fotoğrafları Amy Forsyth Fotoğrafları Amy Forsyth Fotoğrafları