Anatole Taubman

Anatole Taubman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.12.1970
Doğum Yeri:Zürih

İsviçreli yapımcı ve oyuncu.

İlk kez 1998 yılında yayınlanan Die Männer vom K3 isimli TV dizisinde rol alarak oyunculuk yapmaya başladı. İlk uzun metraj çalışması ise 1999 yılı yapımı Die Braut isimli filmdir. Luther (2003), Kan ve Çikolata (2007), Quantum of Solace (2008), Die Päpstin (2009) ve Ölümcül Temas (2019) isimli yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Zwingli
2019 Traumfabrik
2019 Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit
2019 Rate Your Date
2019 Kingdom (Kısa Film)
2019 Durchschaut (Kısa Film)
2019 Brecht
2019 Ölümcül Temas
2018 L'apparition
2017 Elveda Almanya
2017 Bees Make Honey
2017 Baumschlager
2016 Ferien
2015 Taşıyıcı: Son Hız
2014 Kuzeyliler: Bir Viking Efsanesi
2014 Der Vampir auf der Couch
2014 Der Kreis
2014 Akte Grüninger
2013 Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Tempo Girl
2013 Lost Place
2013 Fünf Freunde 2
2013 Frau Ella
2012 Fünf Freunde
2011 Tehlikeli Miras 2
2011 Resistance
2011 İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2009 Same Same But Different
2009 Die Päpstin
2009 Büyük Aşk
2008 96 Saat
2008 Quantum of Solace
2008 Hızlı Yarışçı
2008 Devlet Sırrı
2007 Mörderischer Frieden
2007 Marmorera
2007 Kan ve çikolata
2007 Die Erlkönigin (Kısa Film)
2006 Rohtenburg
2006 Fay Grim
2006 Aphrodites Nacht
2005 Æon Flux
2004 Transport (Kısa Film)
2003 Mein Name ist Bach
2003 Luther
2002 Mask Under Mask
2002 Denge
2001 Be.Angeled
2000 Alarm für Cobra 11 (Video Game)
1999 Die Braut

Televizyon

2020 Der Amsterdam Krimi (Mini Dizi)
2019 Watchmen
2019 Der Bozen Krimi
2018 Professor T.
2018 Killing Eve
2018 Cecilia Ahern: Ein Moment fürs Leben (TV Filmi)
2017 Decline and Fall (Mini Dizi)
2017 Dark
2016 Schloss Einstein
2016 Nachtschicht
2016 Cinayet Masası Istanbul
2015 Versailles
2015 Süßer September (TV Filmi)
2015 Nussknacker und Mausekönig (TV Filmi)
2015 Luis Trenker-Der Schmale Grat der Wahrheit (TV Filmi)
2014 Inspektor Jury - Der Tote im Pub (TV Filmi)
2014 Der Kriminalist
2014 Tatort
2013 Kobra Takibi
2012 Sechzehneichen (TV Filmi)
2012 Operation Zucker (TV Filmi)
2011 Lisas Fluch (TV Filmi)
2010 The Pillars of the Earth (Mini Dizi)
2008 Waking the Dead
2008 Voici venir l'orage... (Mini Dizi)
2008 Versailles, le rêve d'un roi (Belgesel)
2008 The Tudors
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell
2008 Der Alte
2007 Spooks
2007 Das Duo
2007 Auf Nummer sicher? (Belgesel)
2006 Charlotte Link: Die Täuschung (TV Filmi)
2005 Steinschlag (TV Filmi)
2005 Hex
2005 Anjas Engel (TV Filmi)
2005 Wolffs Revier
2004 Inspektor Rolle
2004 Fremde im Paradies (TV Filmi)
2004 Foyle's War
2003 SOKO Leipzig
2003 Servants (Mini Dizi)
2003 Polizeiruf 110
2003 P.O.W.
2003 Moritz (TV Filmi)
2003 Die Pfefferkörner
2002 Die Cleveren
2001 Victor - Der Schutzengel
2001 Todeslust (TV Filmi)
2001 Kardesler Takimi (Mini Dizi)
2000 Monsignor Renard (Mini Dizi)
2000 Mein absolutes Lieblingslied (TV Filmi)
2000 Für alle Fälle Stefanie
2000 Donna Leon
2000 Der Puma - Kämpfer mit Herz
1999 Doppelter Einsatz
1998 Zwei allein
1998 Drei Tage Angst (TV Filmi)
1998 Die Männer vom K3

Yapımcı

2016 Eine unerhörte Frau
2015 Un tango más (Belgesel)
2014 Outlier (Kısa Film)
2014 Akte Grüninger
2013 Üçüncü Şahıs
2010 A Lost and Found Box of Human Sensation (Kısa Film)

Televizyon

2015 Vorsicht vor Leuten (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Anatole Taubman Fotoğrafları

Anatole Taubman Fotoğrafları Anatole Taubman Fotoğrafları Anatole Taubman Fotoğrafları Anatole Taubman Fotoğrafları Anatole Taubman Fotoğrafları