André Dussollier

André Dussollier
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :17.2.1946
Doğum Yeri:Annecy

André Dussollier, (d. 17 Şubat 1946, Annecy), Fransız aktör. 1970 yılında adım attığı kariyerinde romantik-dram filmlerinde daha çok rol almıştır.
Filmografi

    En skön tjej som mej (1972)
    Det fantastiska äktenskapet (1982)
    La vie est un roman (1983)
    Mélo (1986)
    Colonel chabert (1994)
    On connaît la chanson (1997)
    Sommar vid Loire (1999)
    Amelie från Montmartre, berättarröst (2001)
    Un crime au paradis (2001)
    Tanguy (2001)
    Vidocq (2001)
    Effroyables Jardins (2003)
    En långvarig förlovning (2004)
    36 Quai des Orfevres (2004)

Görev Aldığı Yapımlar

André Dussollier Fotoğrafları

André Dussollier Fotoğrafları André Dussollier Fotoğrafları André Dussollier Fotoğrafları André Dussollier Fotoğrafları André Dussollier Fotoğrafları