Andreas Kundler

Andreas Kundler
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.12.1970
Doğum Yeri:Stockholm

İsveçli aktör.

Lasermannen (2005), Gentlemen & Gangsters (2016) ve Sınır (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Sınır
2016 Sameblod
2016 Flickan, mamman och demonerna
2016 6A
2015 LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
2014 Svenskjävel
2014 Centilmen
2013 Bulusma
2012 Call Girl
2009 Because the Night (Kısa Film)
2001 Besvärliga människor

Televizyon

2017 Fröken Frimans krig
2016 Gentlemen & Gangsters (Mini Dizi)
2015 Gåsmamman
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (Mini Dizi)
2012 Dubbelliv
2010 Morden i Sandhamn
2009 Oskyldigt dömd
2007 Lögnens pris (Mini Dizi)
2006 Vinnarskallar
2005 Lasermannen (Mini Dizi)
2003 Berglunds begravningar
2002 Beck

Görev Aldığı Yapımlar

Andreas Kundler Fotoğrafları

Andreas Kundler Fotoğrafları Andreas Kundler Fotoğrafları Andreas Kundler Fotoğrafları Andreas Kundler Fotoğrafları