Andrew Koji

Andrew Koji
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1987
Doğum Yeri:Surrey

Japon asıllı İngiliz oyuncu.

Tam adı Andrew Julian Hiroaki Koji'dir. Hızlı ve Öfkeli 6 (2013), Hall of Mirrors (2016) ve Snake Eyes (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Snake Eyes
2019 Sandwich (Kısa Film)
2017 Trendy
2017 Final Fantasy XIV: Stormblood (Video Oyunu – Seslendirme)
2016 Hall of Mirrors (Kısa Film)
2015 Luck
2015 Deep Pan Fury (Kısa Film)
2015 Backwater (Kısa Film)
2014 Way of the Warrior (Kısa Film)
2014 Hollow (Kısa Film)
2014 Chameleon (Kısa Film)
2013 Scrutiny (Kısa Film)
2013 Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Above the Waist (Kısa Film)
2013 A Situation (Kısa Film)
2011 The Missing Day
2011 Mercutio's Dreaming: The Killing of a Chinese Actor (Kısa Film)
2011 Gorjilla Suit (Kısa Film)
2009 20-seiki shônen: Dai 2 shô - Saigo no kibô
2007 FB: Fighting Beat
2006 Project One (Kısa Film)

Televizyon

2019 Peaky Blinders
2019 American Gods
2020 Warrior
2018 The Innocents
2017 Jade Dragon
2017 Finding Akira (TV Filmi)
2016 Call the Midwife
2015 Frikjent
2014 Film Lab Presents
2013 The Wrong Mans
2015 Casualty
2012 Felaket Anları (Belgesel)

Yapımcı

2016 Hall of Mirrors (Kısa Film)
2013 Above the Waist (Kısa Film)

Televizyon

2017 Finding Akira (TV Filmi)

Senaryo

2016 Hall of Mirrors (Kısa Film)
2013 Above the Waist (Kısa Film)

Televizyon

2017 Finding Akira (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Andrew Koji Fotoğrafları

Andrew Koji FotoğraflarıAndrew Koji FotoğraflarıAndrew Koji FotoğraflarıAndrew Koji FotoğraflarıAndrew Koji Fotoğrafları