Andrew Levitas

Andrew Levitas
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :4.9.1977
Doğum Yeri:New York

ABD'li ressam, heykeltıraş, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Aşk Ödevi (2011), Beyaz HKarga (2018), Lullaby (2014) ve Minamata (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2011 Bad Actress
2011 Aşk Ödevi
2010 Holy Rollers
2009 Kutu
2006 Friendly Fire (Video)
2005 Güzellik Salonu
2004 Hellbent
2000 Psycho Beach Party
1997 Vücut Dili

Televizyon

2009 Entourage
2004 North Shore
2003 It's All Relative
1999 Party of Five
1999 Boy Meets World
1999 The Nanny
1998 Nick Freno: Licensed Teacher

Yönetmen

2020 Minamata
2014 Lullaby

Yapımcı

2021 Benjamin's Crossing
2021 Unabomb
2021 The Gateway
2021 The Quarry
2020 Last Moment of Clarity
2020 Minamata
2019 Kızım Zoe
2019 Georgetown
2018 Farming
2018 Beyaz Karga
2017 Flower
2014 Affluenza
2013 Masumiyet
2012 Ailem İçin
2011 Bad Actress
2011 Aşk Ödevi
2009 Searching for Glitter (Kısa Film)

Senaryo

2021 Gateway
2020 Minamata
2014 Lullaby

Görev Aldığı Yapımlar

Andrew Levitas Fotoğrafları

Andrew Levitas Fotoğrafları Andrew Levitas Fotoğrafları Andrew Levitas Fotoğrafları Andrew Levitas Fotoğrafları Andrew Levitas Fotoğrafları