Anna Dawson

Anna Dawson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu.

The Black Prince (2017), Scot ve Sid (2018) ve Blood Myth (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Blood Myth
2018 Book of Monsters
2018 Destination: Dewsbury
2018 Scott ve Sid
2018 1921
2017 The Black Prince
2016 The Creature Below
2014 Pebble Moon (Kısa Film)
2013 Erasure (Kısa Film)
2012 Kun (Kısa Film)

Televizyon

2013 Bloody Tales (Belgesel Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Anna Dawson Fotoğrafları

Anna Dawson Fotoğrafları Anna Dawson Fotoğrafları Anna Dawson Fotoğrafları Anna Dawson Fotoğrafları Anna Dawson Fotoğrafları