Anna Kendrick

Anna Kendrick
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :9.8.1985
Doğum Yeri:Maine

ABD'li aktris ve müzisyen.

Tam adı Anna Cooke Kendrick'tir. İngiliz, İrlanda ve İskoç kökenlidir. 2009 yapımı Up in the Air ve Stephenie Meyer'in aynı adlı romanından uyarlanan 2008 yapımı Alacakaranlık filmleriyle tanınmıştır. 

Filmografi

2020 Trolls World Tour (Seslendirme)
2019 Noelle
2018 A Simple Favor
2017 Table 19
2017 Pitch Perfect 3
2016 The Hollars
2016 Get a Job
2016 Mike and Dave Need Wedding Dates
2016 Trolls (Seslendirme)
2016 The Accountant
2015 Digging for Fire
2015 Pitch Perfect 2
2015 Mr. Right
2014 The Voices
2014 Life After Beth
2014 Happy Christmas
2014 The Last Five Years
2014 Cake
2014 Into the Woods
2013 Drinking Buddies
2013 Rapture-Palooza
2012 What to Expect When You're Expecting
2012 ParaNorman (Seslendirme)
2012 The Company You Keep
2012 End of Watch
2012 Pitch Perfect
2011 50/50
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1
2010 The Twilight Saga: Eclipse
2010 Scott Pilgrim vs. the World
2009 Elsewhere
2009 The Marc Pease Experience
2009 Up in the Air
2009 The Twilight Saga: New Moon
2008 Twilight
2007 Rocket Science
2003 Camp

Televizyon

2017 Last Week Tonight with John Oliver
2015 Billy on the Street
2014 Saturday Night Live
2013 Comedy Bang! Bang!
2012 Family Guy (Seslendirme)
2009 Fear Itself
2007 Viva Laughlin
2003 The Mayor

Müzik Videoları

2013 Cups (When I'm Gone)
2012 Do It Anyway
2010 Pow Pow

Tiyatro

2003 A Little Night Music
1998 High Society

Görev Aldığı Yapımlar

Anna Kendrick Fotoğrafları

Anna Kendrick Fotoğrafları Anna Kendrick Fotoğrafları Anna Kendrick Fotoğrafları Anna Kendrick Fotoğrafları Anna Kendrick Fotoğrafları