Anne Fontaine

Anne Fontaine
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :15.7.1959
Doğum Yeri:Lüksemburg

Lüksemburglu oyuncu, senarist ve yönetmen.

Tam adı Anne Sibertin-Blanc'dır. Coco Chanel'den Önce (2009), Masumlar (2016) ve Marvin ou la belle éducation (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır. Philippe Carcassonne'la evlidir ve bir çocuk sahibidir.

Filmografi

1999 Pas de scandale
1985 P.R.O.F.S.
1981 Si ma gueule vous plaît...
1980 Tendres cousines
1978 Le dernier amant romantique

Televizyon

1990 Série rose
1988 Carte de presse (Mini Dizi)
1987 La baleine blanche
1986 Grand hôtel
1985 Entre chats et loups (TV Filmi)
1984 Le mystérieux docteur Cornélius (Mini Dizi)
1982 Caméra une première
1980 Les mystères de Paris (Mini Dizi)

Yönetmen

2019 Blanche comme neige
2017 Marvin ou la belle éducation
2016 Masumlar
2014 Aşkın Dili
2013 Yasak Aşk
2011 Mon pire cauchemar
2009 Coco Chanel'den önce
2008 La fille de Monaco
2006 Nouvelle chance
2005 Hayatım Ellerinde
2003 Nathalie...
2001 Comment j'ai tué mon père
1999 Augustin, roi du kung-fu
1997 Nettoyage à sec
1996 L'@mour est à réinventer (Mini Dizi)
1995 Augustin
1993 Les histoires d'amour finissent mal... en général

Senaryo

2019 Blanche comme neige
2017 Marvin ou la belle éducation
2016 Masumlar
2014 Aşkın Dili
2013 Yasak Aşk
2011 Mon pire cauchemar
2009 Büyük Hata
2009 Coco Chanel'den önce
2008 La fille de Monaco
2006 Nouvelle chance
2005 Hayatım Ellerinde
2003 Nathalie...
2001 Comment j'ai tué mon père
1999 Augustin, roi du kung-fu
1997 Nettoyage à sec
1996 L'@mour est à réinventer (Mini Dizi)
1995 Augustin
1993 Les histoires d'amour finissent mal... en général

Yapımcı

2008 370, rue Saint-Honoré (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Anne Fontaine Fotoğrafları

Anne Fontaine Fotoğrafları Anne Fontaine Fotoğrafları Anne Fontaine Fotoğrafları Anne Fontaine Fotoğrafları Anne Fontaine Fotoğrafları