Annie Mumolo

Annie Mumolo
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :10.7.1973
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu, senarist ve yapımcı.

Tam adı Annie Marie Mumolo'dur. Joy (2015), Eyvah Yaş 40 (2012), Eyvah Annem Dağıttı (2016) ve Nedimeler (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Looks That Kill
2020 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2016 The Boss
2016 Eyvah Annem Dağıttı
2013 Öğle Keyfi
2012 Eyvah Yaş 40
2011 Shock Therapy TV
2011 Nedimeler
2007 Cook Off!
2006 Boom Man (Kısa Film)
2005 Tatlı Cadı
2003 Melvin Goes to Dinner

Televizyon

2019 The Unicorn
2017 Superior Donuts
2017 Nobodies
2017 Angie Tribeca
2017 Amy's Brother (TV Filmi)
2016 Lady Dynamite
2015 Transparent
2015 About a Boy
2015 The 46 Percenters (TV Filmi)
2014 The Goldbergs
2014 Rake
2013 Modern Family
2013 Middle Age Rage (TV Filmi)
2009 In the Motherhood
2009 This Might Hurt (TV Filmi)
2008 Young Person's Guide to History
2008 Bad Mother's Handbook (TV Filmi)
2007 Ben & Izzy
2006 Two and a Half Men
2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman

Seslendirme

2013 Curious George: A Halloween Boo Fest (Video)
2013 Curious George Swings Into Spring (Video)
2012 Özgür Balık
2011 Fainaru fantajî XIII-2 (Video Oyunu)
2006 Toot & Puddle: I'll Be Home for Christmas (Video)
2005 Neopets: The Darkest Faerie (Video Oyunu)

Televizyon

2019 American Dad!
2015 Mike Tyson Mysteries
2015 Curious George (Mini Dizi)
2013 The Looney Tunes Show (Mini Dizi)
2012 Handy Manny
2010 The Penguins of Madagascar
2009 Fanboy & Chum Chum (Mini Dizi)
2009 Ape Escape (Mini Dizi)
2009 Meraklı Maymun: Tam Maymunca Bir Yılbaşı (TV Filmi)
2007 Random! Cartoons (Mini Dizi)
2006 Out of Practice
2004 Father of the Pride (Mini Dizi)

Yapımcı

2020 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2015 Joy
2011 Nedimeler

Senaryo

2020 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2017 Sadakat Yolunda
2015 Joy
2011 Nedimeler

Televizyon

2009 In the Motherhood

Görev Aldığı Yapımlar

Annie Mumolo Fotoğrafları

Annie Mumolo Fotoğrafları Annie Mumolo Fotoğrafları Annie Mumolo Fotoğrafları Annie Mumolo Fotoğrafları Annie Mumolo Fotoğrafları