Ansel Elgort

Ansel Elgort
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.3.1994
Doğum Yeri:New York

Amerikalı aktör ve şarkıcı. 

Carrie filminde Tommy Ross, The Divergent Series: Insurgent filminde Caleb Prior ve The Fault in Our Stars filminde ise Augustus Waters rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 West Side Story
2019 Saka Kuşu
2019 J.I.D.: Off Da Zoinkys (Kısa Video)
2018 Billionaire Boys Club
2018 Jonathan
2018 Ansel Elgort: Supernova (Kısa Film)
2017 Tam Gaz
2017 Kasım Suçluları
2018 Ansel Elgort: Thief (Kısa Film)
2016 Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1
2016 Dua Lipa: Be the One (Kısa Video)
2015 Kuralsız
2015 Kağıttan Kentler
2014 Uyumsuz
2014 Aynı Yıldızın Altında
2014 Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2013 Carrie: Günah Tohumu

Video Oyunu

2016 Allegiant: VR Experience (Seslendirme)

Diskografi

Single

2017 Thief
2017 You Can Count On Me
2017 All I Think About Is You
2016 Yin Yang
2016 Home Alone
2015 To Life
2014 Unite
2014 Totem

Remix

2016 I Wanna Know
2015 Runaway (U&I)
2014 Strong
2013 Clarity

Müzik Videoları

2017 Thief
2016 Be The One

Ödülleri

2014 Teen Choice Ödülleri - Dram Filmlerinde En İyi Aktör, The Fault in Our Stars
2014 Teen Choice Ödülleri - Filmlerde En Dikkat Çeken Yıldız, The Fault in Our Stars / Divergent
2014 Teen Choice Ödülleri - En İyi Öpüşme (Shailene Woodley ile), The Fault in Our Stars
2014 Teen Choice Ödülleri - En İyi Uyum (Shailene Woodley ve Nat Wolff ile), The Fault in Our Stars
2014 Genç Hollywood Ödülleri - En Beğenilen Aktör, The Fault in Our Stars / Divergent
2014 Genç Hollywood Ödülleri - En İyi Çift (Shailene Woodley ile), The Fault in Our Stars
2014 MTV Millennial Awards - Sinema Romantizmi (Shailene Woodley ile), The Fault in Our Stars

Görev Aldığı Yapımlar

Ansel Elgort Fotoğrafları

Ansel Elgort Fotoğrafları Ansel Elgort Fotoğrafları Ansel Elgort Fotoğrafları Ansel Elgort Fotoğrafları Ansel Elgort Fotoğrafları