Anthony Heald

Anthony Heald
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.8.1944
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Tam adı Philip Anthony Mair Heald'dir. 1962 yılında Long Island Massapequa Lisesi'nden ve 1971 yılında ise Michigan State University'den mezun olmuştur. Kuzuların Sessizliği (1991), X-Men: Son Direniş (2006), Kızıl Ejder (2002) ve Çılgınlar Sınıfı (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Tek Başına
2015 The Stairs (Kısa Film)
2006 X-Men: Son Direniş
2006 Çılgınlar Sınıfı
2002 Kızıl Ejder
2001 The Ruby Princess Runs Away (Kısa Film)
2000 Yaşam Kanıtı
1999 8MM - Sekiz milimetre
1998 Derinlikte Dehşet
1996 Öldürme Zamanı
1995 Kiss of Death
1995 Afacanlar Ormanda
1994 Müşteri
1993 The Ballad of Little Jo
1993 Pelikan Dosyası
1993 Masum Hamleler
1992 Intimes Confessions
1991 Le proprio
1991 Kuzuların Sessizliği
1990 Yaşamın Kıyısından Kartpostallar
1987 Masum Serseriler
1987 İkimizden Biri
1987 Happy New Year
1984 The Beniker Gang
1984 Ras les profs!
1983 Le mystère Silkwood

Televizyon

2014 Sam ve Cat
2013 Monday Mornings
2008 Boston Justice
2006 The Closer: L.A.: Enquêtes prioritaires
2006 Preuve à l'appui
2005 Numb3rs
2005 NCIS: Enquêtes spéciales
2005 According to Jim
2004 Quand la vie est rose (TV Filmi)
2004 Boston Public
2002 Benjamin Franklin (Mini Belgesel)
2001 The practice: Bobby Donnell & associés
2000 Gizli Dosyalar
2000 Frasier
1997 Liberty! The American Revolution (Mini Dizi)
1997 Cosby
1996 Poltergeist, les aventuriers du surnaturel
1995 New York News
1994 Under Suspicion
1994 Cinayet Dosyası
1994 New York - Police judiciaire
1993 Promo 96
1993 Cheers
1991 CBS Schoolbreak Special
1990 Against the Law
1987 Les incorruptibles de Chicago
1986 Kay O'Brien
1986 Histoires de l'autre monde
1986 Haine et passion
1986 Fresno (Mini Dizi)
1986 A Case of Deadly Force (TV Filmi)
1985 Spenser
1985 Kanun Namına
1976 Judge Horton and the Scottsboro Boys (TV Filmi)
1968 On ne vit qu'une fois
1964 Another World

Görev Aldığı Yapımlar

Anthony Heald Fotoğrafları

Anthony Heald Fotoğrafları Anthony Heald Fotoğrafları Anthony Heald Fotoğrafları Anthony Heald Fotoğrafları Anthony Heald Fotoğrafları