Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :16.4.1996
Doğum Yeri:Florida

Arjantin asıllı İngiliz aktrist.

Miami ABD'de doğmuştur. 2015 yapımı korku filmi The Witch'te Thomasin rolüyle ve 2016 yapımı korku-gerilim filmi Split'te Casey Cooke rolleriyle tanınmıştır. 2017'de BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'ne aday gösterildi.

Filmografi

2019 Glass
2019 The New Mutants
2018 Crossmaglen (Kısa Film)
2017 Split
2017 Thoroughbreds
2017 Marrowbone
2016 Morgan
2016 Barry
2015 The Witch
2014 Vampire Academy

Televizyon

2017 The Miniaturist
2015 Atlantis
2014 Endeavour
2014 Viking Quest

Görev Aldığı Yapımlar

Anya Taylor-Joy Fotoğrafları

Anya Taylor-Joy Fotoğrafları Anya Taylor-Joy Fotoğrafları Anya Taylor-Joy Fotoğrafları Anya Taylor-Joy Fotoğrafları Anya Taylor-Joy Fotoğrafları