Aras Aydın

Aras Aydın
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.07.1989
Doğum Yeri:Eskişehir

Türk oyuncu.

Tam adı Mehdi Aras Aydın'dır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro eğitimi aldı. İlk çıkışını 2010 yılında Öğretmen Kemal dizisi ile yaptı. 2013 yılında kısa bir süre Şefkat Tepe dizisinde rol aldı ve 2014 yılında Saklı Kalan dizisinde yardımcı oyuncu olarak yer aldı. İlk olarak Kiraz Mevsimi dizisinde Emre Yiğit karakterini canlandırmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Ardından 2016 yılında Oğlan Bizim Kız Bizim filminde başrol oynayarak sinemaya adım attı.

Filmografi

2020 İnsanlar İkiye Ayrılır
2018 Dışarıda
2016 Oğlan Bizim Kız Bizim

Televizyon

2020 Şeref Sözü
2020 Sefirin Kızı
2019 Canevim
2018 Masum Değiliz
2016 N'olur Ayrılalım
2016 Altınsoylar
2015 İnadına Aşk
2015 Kiraz Mevsimi
2014 Saklı Kalan
2014 Şefkat Tepe
2010 Öğretmen Kemal

Görev Aldığı Yapımlar

Aras Aydın Fotoğrafları

Aras Aydın FotoğraflarıAras Aydın FotoğraflarıAras Aydın FotoğraflarıAras Aydın FotoğraflarıAras Aydın Fotoğrafları