Ari Graynor

Ari Graynor
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.4.1983

Filmografi
Vazgeçmem Senden  (2012)  
For A Good Time, Call...  (2012)  
Senden Önce  (2011)  
Audrey Hepburn's Neck  (2011)  
The Sitter (ı)  (2011)  
Lucky (ı)  (2011)  
Holy Rollers  (2010)  
Mahkumiyet  (2010)  
Whip It!  (2009)  
Youth in Revolt  (2009)  
Nick And Norah's Infinite Playlist  (2008)  
Blues  (2008)  
Bir Amerikan Suçu  (2007)  
Turn The River  (2007)  
An American Crime  (2007)  
For Your Consideration  (2006)  
Oyun 6  (2005)  
The Great New Wonderful  (2005)  
Aşkın Kitabı  (2004)  
Imaginary Heroes  (2004) 
Bereft  (2004)  
Gizemli Nehir  (2003)
 
Oyuncu Olduğu Diziler 
Fringe  (2009)  
Fringe  (2008) 

Görev Aldığı Yapımlar

Ari Graynor Fotoğrafları

Ari Graynor Fotoğrafları Ari Graynor Fotoğrafları Ari Graynor Fotoğrafları Ari Graynor Fotoğrafları Ari Graynor Fotoğrafları