Ari Lehman

Ari Lehman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.5.1965
Doğum Yeri:New York

ABD'li müzisyen ve oyuncu.

Oyunculuğa 1978 yılı yapımı Büyük Vuruş filmiyle başlamıştır. Genelde 13. Gün (1980), The Girl (2011) ve Palyaço (2019) gibi korku temalı filmlerde oynadığı rollerle tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Barn Part II
2019 The Lurker
2019 Palyaço
2017 Leaf Blower Massacre 2
2017 Rock, Paper, Scissors
2017 Silk Scream
2016 Scarred
2016 Terror Tales
2016 Camp Killer
2016 Pi Day Die Day
2016 The Barn
2016 Crystal Lake (Kısa Film)
2015 Bite School
2014 Cheerleader Camp: To the Death
2014 Friday the 13th: A Film by John C. Gritton (Kısa Film)
2014 Deathwoods
2014 Easter Sunday
2013 House of Forbidden Secrets
2011 The Girl
2010 Night on Has Been Mountain
2009 Terror Overload
2008 Hell-ephone
2008 Three Thug Mice (Kısa Film)
2006 ThanXgiving
1980 13. Gün
1978 Büyük Vuruş

Televizyon

2015 Nature

Görev Aldığı Yapımlar

Ari Lehman Fotoğrafları

Ari Lehman Fotoğrafları Ari Lehman Fotoğrafları Ari Lehman Fotoğrafları Ari Lehman Fotoğrafları Ari Lehman Fotoğrafları