Armie Hammer

Armie Hammer
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.8.1986
Doğum Yeri:Los Angeles

Amerikalı aktör. 

Tam adı Armand Douglas Armie Hammer'dır. Maskeli Süvari filmindeki başrolüyle, The Social Network'teki Winklevoss'un ikizi, J. Edgar'daki Clyde Tolson ve Mirror Mirror'daki Prens Andrew Alcott rolleriyle tanınır.

Filmografi

2020 Death on the Nile
2019 Wounds
2018 On the Basis of Sex
2018 Hotel Mumbai
2018 Sorry to Bother You
2018 Home Shopper (Kısa Film)
2017 Arabalar 3 (Seslendirme)
2017 Son Portre
2017 Beni Adınla Çağır
2016 Mine
2016 Free Fire
2016 Gece Hayvanları
2016 Bir Ulusun Doğuşu
2015 Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Entourage
2013 Maskeli Süvari
2012 The Polar Bears (Kısa Film – Seslendirme)
2012 Pamuk Prenses'in Maceraları
2011 J. Edgar
2010 Sosyal Ağ
2010 The Etiquette Ninjas (Video)
2009 The Last Hurrah
2009 2081 (Kısa Film)
2009 Spring Breakdown
2008 Billy: The Early Years
2008 Blackout
2006 Flicka

Televizyon

2014 Stan Lee's Mighty 7 (TV Filmi – Seslendirme)
2012 American Dad!
2012 Simpson Ailesi
2009 Reaper
2009 Dedikoducu Kız
2007 Umutsuz Ev Kadınları
2006 Veronica Mars
2005 Arrested Development

Video Oyunları (Seslendirme)

2015 Disney Infinity 3.0
2014 Disney Infinity: Marvel Super Heroes
2013 Disney Infinity

Görev Aldığı Yapımlar

Armie Hammer Fotoğrafları

Armie Hammer Fotoğrafları Armie Hammer Fotoğrafları Armie Hammer Fotoğrafları Armie Hammer Fotoğrafları Armie Hammer Fotoğrafları