Arnaud Valois

Arnaud Valois
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.02.1984
Doğum Yeri:Lyon

Fransız oyuncu.

Cours Florent'de oyunculuk eğitimi aldı. Nicole Garcia tarafından keşfedildi ve Charlie Says filminde Jean-Pierre Bacri, Vincent Lindon ve Benoît Magimel'le birlikte başrolde oynadı. Daha sonra Josiane Balasko'nun yönetmenliğini yaptığı Client ve André Techine'in Girl on the Train filmlerinde yer aldı.

Filmografi

2020 Si demain
2020 Spring Blossom
2020 Garçon chiffon
2019 Cennet Tepeleri
2019 Mon Bébé
2018 Clear Sky (Kısa Film)
2018 Nos vies formidables
2017 Kalp Atışı Dakikada 120
2011 Eyes Find Eyes
2011 Les yeux de sa mère
2009 La fille du RER
2008 Müşteri
2007 L'application des peines (Kısa Film)
2006 Selon Charlie
2004 Plutôt d'accord (Kısa Film)

Televizyon

2020 Moloch

Görev Aldığı Yapımlar

Arnaud Valois Fotoğrafları

Arnaud Valois Fotoğrafları Arnaud Valois Fotoğrafları Arnaud Valois Fotoğrafları Arnaud Valois Fotoğrafları Arnaud Valois Fotoğrafları