Aslı Bekiroğlu

Aslı Bekiroğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.11.1995
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu ve vine fenomeni.

İtalyan Lisesi mezunudur. Halen Bahçeşehir Üniversitesi'nde Beslenme ve Diyetetik bölümünde okumaktadır.

Oyuncu olarak ilk kez 2013 yılında Beni Böyle Sev dizisinde rol almıştır.

Filmografi

2017 Yol Arkadaşım
2016 İkimizin Yerine

Televizyon

2016 Gülümse Yeter
2015 Adı Mutluluk
2013 Beni Böyle Sev

Görev Aldığı Yapımlar

Aslı Bekiroğlu Fotoğrafları

Aslı Bekiroğlu Fotoğrafları Aslı Bekiroğlu Fotoğrafları Aslı Bekiroğlu Fotoğrafları Aslı Bekiroğlu Fotoğrafları Aslı Bekiroğlu Fotoğrafları