Ateş Fatih Uçan

Ateş Fatih Uçan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.6.1978
Doğum Yeri:Erzurum

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Radyo-TV Bölümü'nden 2007 yılında mezun olmuştur. Oyunculuğa 2000 yılı yapımı TV filmi Dedelerimi Evlendirirken ile başlamıştır. 2010 yılından beri Hülya Aksu ile evlidir. 2017 yapımı TV filmi Bakkalgazi ve 2016 yapımı kısa film Rengarenk Yağmurlar'ın yönetmenliğini yapmıştır.

Filmografi

2019 Bahtsız Bedri
2018 Benim Adım Osssman
2015 Uzaklarda Arama
2015 Avanak Dedektör

Televizyon

2017 Boxun Yıldızları (TV Programı)
2016 Kim Milyoner Olmak İster (Yarışma)
2015 Acil Aşk Aranıyor
2015 Heredot Cevdet Saati (TV Programı)
2014 Fatih-Harbiye
2010 Şefkat Tepe
2011 Akasya Durağı
2007 Boşanmak İstemiyorum
2003 Lise Defteri
2000 Dedelerimi Evlendirirken (TV Filmi)

Yönetmen

2017 Bakkalgazi (TV Filmi)
2016 Rengarenk Yağmurlar (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Ateş Fatih Uçan Fotoğrafları

Ateş Fatih Uçan Fotoğrafları Ateş Fatih Uçan Fotoğrafları Ateş Fatih Uçan Fotoğrafları Ateş Fatih Uçan Fotoğrafları Ateş Fatih Uçan Fotoğrafları