Atılgan Gümüş

Atılgan Gümüş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.7.1976
Doğum Yeri:Hatay

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Film ve dizilerinin yanı sıra Casablanca müzikalinin albümünde solist olarak yer almıştır.

Filmografi

2017 Sera - Geçmişin Gizemi
2016 Dağ 2
2015 Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu
2014 Birleşen Gönüller

Televizyon

2017 Kırgın Çiçekler
2014 Beni Böyle Sev
2011 Papatyam
2009 Yalancı Romantik
2008 Havalimanı / İyi Uçuşlar
2007 Benden Baba Olmaz
2005 Bıçak Sırtı
2000 Yedi Numara

Ödülleri

2008 12. Afife Tiyatro Ödülleri - Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu, Müzikaldeki Hayalet 

Görev Aldığı Yapımlar

Atılgan Gümüş Fotoğrafları

Atılgan Gümüş Fotoğrafları Atılgan Gümüş Fotoğrafları Atılgan Gümüş Fotoğrafları Atılgan Gümüş Fotoğrafları Atılgan Gümüş Fotoğrafları