Atilla Öner

Atilla Öner
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.11.1976
Doğum Yeri:Duisburg

Türk asıllı Alman oyuncu.

Die Insider (2020), Counterpart (2017) ve Kurye (2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Kurye
2019 Chaos (Kısa Film)
2016 Sharaf (Kısa Film)
2015 Hördur - Zwischen den Welten
2011 TrauerSpiel (Kısa Video)
2010 Luks Glück
2010 Kako si?
2009 Bloodbound (Video)
2008 Evet, je le veux
2007 Zelle
2005 Lucky Punch (Kısa Film)
2003 Better Be Good! (Kısa Film)

Televizyon

2020 Die Insider (TV Filmi)
2019 Crews & Gangs (Mini Dizi)
2018 Mehmetçik Kut'ül Amare
2018 Counterpart
2016 Einsatz in Köln - Die Kommissare
2011 Marco W. - 247 Tage im türkischen Gefängnis (TV Filmi)
2009 4 Singles
2008 Mord mit Aussicht
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich
2006 SK Kölsch
1999 Mallorca - Suche nach dem Paradies

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kurye, Geal , 2021, Oyuncu
  • Kako Si?, Nasılsın? , 2010, Oyuncu

Atilla Öner Fotoğrafları

Atilla Öner FotoğraflarıAtilla Öner FotoğraflarıAtilla Öner FotoğraflarıAtilla Öner FotoğraflarıAtilla Öner Fotoğrafları