Avi Arad

Avi Arad
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :1.8.1948
Doğum Yeri:Ramat Gan










Filmografisi

2010'lar

  •     Robosapien: Rebooted, 2010
  •     Iron Man 2, 2010
  •     The Avengers, 2012
  •     The Amazing Spider-Man, 2012
  •     Ghost Rider: Spirit of Vengeance, 2012
2000'ler
  •     X-Men, 2000
  •     X-Men Evolution, 2000
  •     Spider-Man, 2002
  •     Blade II, 2002
  •     Hulk, 2003
  •     X2, 2003
  •     Daredevil, 2003
  •     Blade: Trinity, 2004
  •     Spider-Man 2, 2004
  •     The Punisher, 2004
  •     Fantastic Four, 2005
  •     Elektra, 2005
  •     X-Men: The Last Stand, 2006
  •     Bratz: The Movie, 2007
  •     Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, 2007
  •     Spider-Man 3, 2007
  •     Ghost Rider, 2007
  •     The Incredible Hulk, 2008
  •     Iron Man, 2008
  •     Punisher: War Zone, 2008
  •     X-Men Origins: Wolverine, 2009
    1990'lar
  •     The Bots Master, 1993
  •     Double Dragon, 1993
  •     King Arthur and the Knights of Justice, 1993
  •     Spider-Man, 1994
  •     Fantastic Four, 1994
  •     Iron Man, 1994
  •     Generation X, 1996
  •     The Incredible Hulk, 1996
  •     Blade, 1998
  •     Nick Fury: Agent of Shield, 1998
  •     Silver Surfer, 1998
  •     The Avengers: United They Stand, 1999
  •     Spider-Man Unlimited, 1999

Görev Aldığı Yapımlar

Avi Arad Fotoğrafları

Avi Arad Fotoğrafları Avi Arad Fotoğrafları Avi Arad Fotoğrafları Avi Arad Fotoğrafları Avi Arad Fotoğrafları