Awkwafina

Awkwafina
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :2.6.1989
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Asıl adı Nora Lum'dur. Ocean's Eight (2018), Crazy Rich Asians (2018) ve Elveda (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Raya and the Last Dragon (Seslendirme)
2021 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
2020 The Prom
2020 It's a Wonderful Sponge (Seslendirme)
2020 Breaking News In Yuba County
2019 Paradise Hills
2019 Jumanji: The Next Level
2019 Angry Birds Filmi 2 (Seslendirme)
2019 Elveda
2018 Ocean's Eight
2018 Dude
2018 Crazy Rich Asians
2016 Leylekler (Seslendirme)
2016 Kötü Komşular 2
2014 A Perfect Memory (Kısa Film)
2013 Shadow Men (Kısa Film)
2013 Awkwafina - NYC Bitche$ (Kısa Film)
2012 Awkwafina - My Vag (Kısa Film)

Televizyon

2020 Awkwafina Is Nora from Queens
2019 Weird City
2019 Tuca & Bertie (Seslendirme)
2019 The Dark Crystal: Age of Resistance (Seslendirme)
2019 Simpson Ailesi
2019 Between Two Ferns: The Movie (TV Filmi)
2018 Animals. (Seslendirme)
2017 Future Man
2017 Drive Share
2016 Mary + Jane
2015 Sürekli Dizi (Seslendirme)
2017 Tawk

Görev Aldığı Yapımlar

Awkwafina Fotoğrafları

Awkwafina Fotoğrafları Awkwafina Fotoğrafları Awkwafina Fotoğrafları Awkwafina Fotoğrafları Awkwafina Fotoğrafları