Ayberk Yılmaz

Ayberk Yılmaz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.2.1989
Doğum Yeri:Çanakkale

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Ortaokul ve lisede okul ve kulüp taklımlarında basketbol oynadı. Üniversiteyi kazanmasının ardından İstanbula taşındı.

Burada ilk olarak 2006 yılında Maskeli Beşler: Irak filmiyle sinemaya adım attı. Asıl ününü ise 2007 yılı yapımı Duvar ve 2009 yılı yapımı Kapalıçarşı dizileriyle kazanmıştır.

Filmografi

2018 Zifir-i Azap
2014 Kırmızı
2006 Maskeli Beşler: Irak

Televizyon

2017 Aşk-ı Roman
2015 Aşkların En Güzeli
2014 Beni Böyle Sev
2010 Arka Sokaklar
2009 Kapalı Çarşı
2008 Karamel
2007 Duvar

Görev Aldığı Yapımlar

Ayberk Yılmaz Fotoğrafları

Ayberk Yılmaz Fotoğrafları Ayberk Yılmaz Fotoğrafları Ayberk Yılmaz Fotoğrafları Ayberk Yılmaz Fotoğrafları Ayberk Yılmaz Fotoğrafları