Aybüke Pusat

Aybüke Pusat
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.2.1995
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunudur. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'ne devam etmiştir. 2014 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında üçüncü olmuştur. İlk rol aldığı yapım olan Medcezir dizisinde Elif karakteriyle televizyon kariyerine başlamıştır. Daha sonra O Hayat Benim ve Familya dizilerinde rol almıştır. 2019 yapımı Kapı filmi ilk sinema deneyimidir.

Filmografi

2019 Kapı

Televizyon

2018 Şahin Tepesi
2017 Söz
2016 Familya
2016 O Hayat Benim
2014 Medcezir

Görev Aldığı Yapımlar

Aybüke Pusat Fotoğrafları

Aybüke Pusat Fotoğrafları Aybüke Pusat Fotoğrafları Aybüke Pusat Fotoğrafları Aybüke Pusat Fotoğrafları Aybüke Pusat Fotoğrafları