Ayça Ayşin Turan

Ayça Ayşin Turan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.10.1992
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu. İstanbul Üniversitesi Radio sinema Televizyon bölümünde okumaktadır.
 
Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda almıştır. 2014 yılında Karagül dizisinde Ada Şanverdi karakterini canlandırmıştır.
 
Son olarak Özcan Deniz'in Sevimli Tehlikeli filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır. Bu film Ayça Ayşin Turan'ın ilk sinema başrolüdür. 
 
Bir dönem Özcan Deniz ile aralarında aşk dedikoduları çıkmıştır.
 
Filmografi

2015 Sevimli ve Tehlikeli
 
Televizyon

2014 Karagül
2011 Dinle Sevgili
2008 Sonbahar
2007 Asi
2007 Hayal ve Gerçek
2006 Affedilmeyen

Görev Aldığı Yapımlar

Ayça Ayşin Turan Fotoğrafları

Ayça Ayşin Turan Fotoğrafları Ayça Ayşin Turan Fotoğrafları Ayça Ayşin Turan Fotoğrafları Ayça Ayşin Turan Fotoğrafları Ayça Ayşin Turan Fotoğrafları