Ayfer Dönmez

Ayfer Dönmez
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.6.1982
Doğum Yeri:Manisa

1982 doğumlu oyuncu Anadolu Üiniversitesi Sinema-Tv bölümünden mezun. Oyunculuğa 'Bir İstanbul Masalı' dizisi ile başladı ve ardından Şahika Tekand Stüdyo Oyuncularında oyunculuk eğitimi aldı.






Filmografisi

  • Burası Osmanlı: 1711 / Sır Kanunu, 2011
  • Küstüm Çiçeği, 2010
  • Şenlikname: Bir İstanbul Masalı, 2010
  • Kurtlar Vadisi: Gladio, 2009
  • Gurbet Kuşları, 2008
  • Kara Köpekler Havlarken, 2008
  • Affedilmeyen, 2007
  • Hatırla Sevgili, 2006
  • Erkekler Ağlamaz, 2006
  • Bir İstanbul Masalı, 2003

Görev Aldığı Yapımlar