Ayhan Kavas

Ayhan Kavas
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.9.1956
Doğum Yeri:İstanbul

Türk Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan sanatçı, Kent Oyuncuları ve Dormen Tiyatrosu'nda çalıştı. Şehir Tiyatroları kadrosunda da bulunan Kavas, birçok dizi, reklam filmlerinde ve ve tiyatro eserinde rol aldı. 'Kırlangıç Fırtınası' ile sinemaya başladı.

Filmografi

2015 Zilin Sesi
2005 Miras (Kısa Film)
1985 Kırlangıç Fırtınası

Televizyon

2012 Şubat
2008 Yaban Gülü
2007 Sessiz Gemiler
2007 Kayıp (TV Filmi)
2006 Sahte Prenses
2006 Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı (TV Filmi)
2005 Şifre
2005 Cumbadan Rumbaya
2002 Yıldızların Altında
2004 Kuzenlerim
2001 Vay Anam Vay
2000 Hiç Yoktan Aşk (TV Filmi)
2000 Dolap Beygiri
1999 Çatısız Kadınlar
1999 Günaydın İstanbul Kardeş
1996 Şaşıfelek Çıkmazı
1988 Uğurlugil Ailesi

Görev Aldığı Yapımlar

Ayhan Kavas Fotoğrafları

Ayhan Kavas Fotoğrafları Ayhan Kavas Fotoğrafları Ayhan Kavas Fotoğrafları Ayhan Kavas Fotoğrafları Ayhan Kavas Fotoğrafları