Ayşe Kökçü

Ayşe Kökçü
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1955
Doğum Yeri:İstanbul

Ayşe Kökçü,   (Önceki soyadı: Sarıkaya),   (d. 1955, İstanbul),   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
Biyografi

İstanbul Belediye Konservatuvarı'ndaki eğitiminin ardından Şehir Tiyatroları kadrosuna katılan sanatçı, tiyatro çalışmalarının yanı sıra sinema ve televizyon filmlerinde de rol almaktadır. Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olan Avni Yalçın'la ve tiyatrocu Salih Sarıkaya ile evlenip ayrılmıştır. Bizimkiler dizisindeki Nazan karakteriyle tanınan Kökçü, tiyatro ve tv dışında, sinema filmlerinde de rol almıştır.
Rol aldığı bazı oyunlar

    Size Öyle Geliyorsa Öyledir
    Bir Başkası
    Lüküs Hayat
    Kanlı Nigar
    Vanya Dayı
    Çulsuzlar

Filmografisi

    Kardeş Payı - 2014
    Yalancı Yarim - 2006
    Eylül - 2005
    Nefes Nefese - 2005
    Yazlıkçılar - 1993
    Bizimkiler - 1989
    Aşık Oldum - 1985
    Çıplak Vatandaş - 1985

Görev Aldığı Yapımlar

Ayşe Kökçü Fotoğrafları

Ayşe Kökçü Fotoğrafları Ayşe Kökçü Fotoğrafları Ayşe Kökçü Fotoğrafları Ayşe Kökçü Fotoğrafları Ayşe Kökçü Fotoğrafları