Ayşe Kökçü

Ayşe Kökçü
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.05.1955
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İstanbul Belediye Konservatuarı'ndaki eğitiminin ardından Şehir Tiyatroları kadrosuna katılan sanatçı, tiyatro çalışmalarının yanı sıra sinema ve televizyon filmlerinde de rol almaktadır. Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olan Avni Yalçın'la ve tiyatrocu Salih Sarıkaya ile evlenip ayrılmıştır. Daha çok Bizimkiler (1989-2002), Yazlıkçılar (1993-1998), Kardeş payı (2014-2015) ve Şevkat Yerimdar (2017-2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Zoraki Misafir
2020 Çılgın Ortak
2017 Dört Köşe
2017 Çalgı Çengi İkimiz
2013 Gelmeyen Bahar
2009 Yengeç Oyunu
1998 Her Şey Çok Güzel Olacak
1988 İnatçı
1985 Aşık Oldum
1985 Çıplak Vatandaş


Televizyon

2021 Yetiş Zeynep
2019 Tozkoparan
2018 Şevkat Yerimdar
2015 Ne Münasebet
2015 Kardeş Payı
2014 Tanıklar
2008 Talih KUşu
2006 Yalancı Yarim
2005 Nefes Nefese
2005 Eylül (Mini Dizi)
2002 Bizimkiler
1998 Yazlıkçılar

Görev Aldığı Yapımlar

Ayşe Kökçü Fotoğrafları

Ayşe Kökçü Fotoğrafları Ayşe Kökçü Fotoğrafları Ayşe Kökçü Fotoğrafları Ayşe Kökçü Fotoğrafları Ayşe Kökçü Fotoğrafları