Ayşegül Atik

Ayşegül Atik
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1948
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

1948 yılında doğdu. Asıl adı Mürşide Ersoy'dur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Devlet Tiyatrosunda başta Gömü, Ezgiler Ezgisi, Ceza Kanunu, Yollar Tükendi gibi oyunlarda rol aldı. 1978'de Devlet Tiyatrosu'ndan ayrılarak çeşitli topluluklarda çalıştı. Eski eşi Ali Atik ve Levent Kırca'yla TRT tek kanal iken çeşitli skeçlerde yer aldı. Daha sonra televizyonda En Son Babalar Duyar gibi çeşitli dizilerde oynadı.

Bir süre Yakın Doğu Üniversitesi'nde Oyunculuk Anasanat Dalı öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.

Filmografi

2017 Yaşamak Güzel Şey
2015 Ali Kundilli 2
1986 Sen de mi Şakir? (Video)
1978 Taşı Toprağı Altın Şehir

Televizyon

2017 Dayan Yüreğim
2010 Şen Yuva
2007 Kısmetim Otel
2003 En Son Babalar Duyar
1989 Alıştık Artık
1983 Kartallar Yüksek Uçar (Seslendirme)
1979 Tatlı Çarşamba

Görev Aldığı Yapımlar

Ayşegül Atik Fotoğrafları

Ayşegül Atik Fotoğrafları Ayşegül Atik Fotoğrafları Ayşegül Atik Fotoğrafları Ayşegül Atik Fotoğrafları Ayşegül Atik Fotoğrafları