Babis Makridis

Babis Makridis
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1970
Doğum Yeri:Kesriye

Yunan oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

2018 yapımı Zavallı, 2012 yapımı L ve 2005 yapımı kısa film O teleftaios fakiris'le tanınmıştır.

Filmografi

2020 Elmalar
2018 Zavallı
2001 O kalyteros mou filos

Yönetmen

2020 Birds (or How to Be One) (Belgesel)
2018 Zavallı
2012 L
2005 O teleftaios fakiris (Kısa Film)

Yapımcı

2021 Where dead people used to live (Belgesel)
2012 L

Senaryo

2020 Birds (or How to Be One) (Belgesel)
2018 Zavallı
2012 L
2005 O teleftaios fakiris (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Elmalar, Mila / Apples , 2020, Oyuncu
  • Zavallı, Pity / Oiktos , 2018, Yönetmen,Senarist

Babis Makridis Fotoğrafları

Babis Makridis FotoğraflarıBabis Makridis FotoğraflarıBabis Makridis FotoğraflarıBabis Makridis Fotoğrafları