Bakary Sangaré

Bakary Sangaré
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Bamako

Mali asıllı Fransız komedyen ve oyuncu.

Bamako Ulusal Sanat Enstitüsü ve Paris Ulusal Tiyatro Sanat ve Teknik okullarında oyuncluk eğitimleri aldı. 2002 yılında Fransız Komedyenler grubuna katıldı. The Mahabharata (1990), Kabala (2002) ve Morbayassa (2014) gibi filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Sadık Bir Adam
2018 Amanda
2015 Le masque de San
2012 After
2011 Un baiser papillon
2010 Robert Mitchum est mort
2007 Faut que ça danse!
2006 Kato Kato
2003 Les sentiments
2003 Les marins perdus
2003 En jouant 'Dans la compagnie des hommes'
2001 Hergün Başka Bir Bela
1995 Zadoc et le bonheur
1993 Mazeppa
1992 Samba Traoré
1992 Golem, l'esprit de l'exil

Televizyon

2017 Comédie-Française in cinemas
2012 Ça ne peut pas continuer comme ça! (TV Filmi)
2006 Fables de La Fontaine (TV Filmi)
2001 Demain et tous les jours après (TV Filmi)
1990 The Mahabharata (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Bakary Sangaré Fotoğrafları

Bakary Sangaré Fotoğrafları Bakary Sangaré Fotoğrafları Bakary Sangaré Fotoğrafları Bakary Sangaré Fotoğrafları Bakary Sangaré Fotoğrafları