Balım Gaye Bayrak

Balım Gaye Bayrak
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.3.2006
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Evlat Kokusu (2017), Münafık (2015) ve Bugünün Saraylısı (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Afacanlar: İş Başa Düştü
2018 Ailecek Şaşkınız
2016 Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu
2015 Münafık

Televizyon

2018 Aliya
2017 Evlat Kokusu
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Bir Deniz Hikayesi
2014 Küçük Ağa
2013 Hayat Dediğin
2013 İki Dünya Arasında
2014 Arka Sokaklar

Görev Aldığı Yapımlar

Balım Gaye Bayrak Fotoğrafları

Balım Gaye Bayrak Fotoğrafları Balım Gaye Bayrak Fotoğrafları Balım Gaye Bayrak Fotoğrafları Balım Gaye Bayrak Fotoğrafları Balım Gaye Bayrak Fotoğrafları