Barbara Auer

Barbara Auer
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.2.1959
Doğum Yeri:Konstanz

Alam aktris.

Kitap Hırsızı (2013), Nachtschicht (2003) ve Meine Tochter gehört mir (1992) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Transit
2018 Was uns nicht umbringt
2017 Vakuum
2017 Krieg
2016 Veras Zunge in meinem Mund voller Praline (Kısa Film)
2016 Jonathan
2013 Kitap Hırsızı
2012 Das Wochenende
2009 Effi Briest
2008 Warten auf Angelina
2008 In jeder Sekunde
2007 Yella
2007 Der andere Junge
2006 Ich bin die Andere
2006 Der Liebeswunsch
2005 Ultima Thule - Eine Reise an den Rand der Welt
2004 Sergeant Pepper
2002 İkiz Kız Kardeşler
2001 Planet der Kannibalen
2000 Die innere Sicherheit
1998 Solo für Klarinette
1998 Irrlichter
1997 Maria
1997 Weihnachtsfieber
1995 Ein falscher Schritt
1995 Bismarckpolka (Kısa Film)
1994 Zuhause wird gegessen! (Kısa Film)
1994 Frauen sind was Wunderbares
1993 Probefahrt ins Paradies
1993 Madregilda
1993 Brandnacht
1992 Meine Tochter gehört mir
1991 Im Kreise der Lieben
1991 Herz in der Hand
1990 Herzlich willkommen
1990 Cafe Europa
1989 Verfolgte Wege
1988 Felix

Televizyon

2018 Tod eines Mädchens 2: Die verschwundene Familie (TV Filmi)
2017 Landgericht (TV Filmi)
2017 Der Tod und das Mädchen - Van Leeuwens dritter Fall (TV Filmi)
2017 Der Polizist, der Mord und das Kind (TV Filmi)
2017 Brandnächte (TV Filmi)
2015 Grzimek (TV Filmi)
2015 Tod eines Mädchens (Mini Dizi)
2014 Helen Dorn
2014 Mona kriegt ein Baby (TV Filmi)
2013 Ein starkes Team
2013 Vier sind einer zuviel (TV Filmi)
2013 Verratene Freunde (TV Filmi)
2013 Pass gut auf ihn auf (TV Filmi)
2012 Das Ende einer Nacht (TV Filmi)
2011 Polizeiruf 110
2011 Ich habe es Dir nie erzählt (TV Filmi)
2011 Aschenputtel (TV Filmi)
2011 Verschollen am Kap (Mini Dizi)
2010 Lotta & die alten Eisen (TV Filmi)
2010 Die letzten 30 Jahre (TV Filmi)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (Mini Dizi)
2009 Die Wölfe (Mini Dizi)
2008 Eine Nacht im Grandhotel (TV Filmi)
2007 Meine böse Freundin (TV Filmi)
2007 Einfache Leute (TV Filmi)
2007 Eine gute Mutter (TV Filmi)
2007 Der Novembermann (TV Filmi)
2006 Nachtschicht
2006 Kommissarin Lucas
2005 Schiller (TV Filmi)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV Filmi)
2004 Die andere Frau (TV Filmi)
2002 Weihnachtsmann gesucht (TV Filmi)
2002 Mord im Haus des Herrn (TV Filmi)
2001 Liebe. Macht. Blind. (TV Filmi)
2000 Donna Leon
2000 Scheidung auf Rädern (TV Filmi)
2000 Liebesengel (TV Filmi)
2000 Kein Weg zurück (TV Filmi)
2000 Cyrano von Bergerac (TV Filmi)
1999 Warten ist der Tod (TV Filmi)
1999 Stille Nacht - Heilige Nacht (TV Filmi)
1999 Picknick im Schnee (TV Filmi)
1999 Die Liebesdienerin (TV Filmi)
1999 Der Hurenstreik - Eine Liebe auf St. Pauli (TV Filmi)
1997 Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV Filmi)
1996 Reise nach Weimar (TV Filmi)
1996 Die brennende Schnecke (TV Filmi)
1995 Verbotene Zone (TV Filmi)
1995 Nikolaikirche (TV Filmi)
1995 Der große Abgang (TV Filmi)
1994 Der letzte Kosmonaut (TV Filmi)
1993 Tödliche Lüge (TV Filmi)
1992 Moritz (TV Filmi)
1992 Judith (TV Filmi)
1991 Arbeitersaga
1990 Eine Wahnsinnsehe (TV Filmi)
1989 Mit Leib und Seele
1989 Das Milliardenspiel (Mini Dizi)
1988 Der Boss aus dem Westen (TV Filmi)
1986 Lenz oder die Freiheit (Mini Dizi)
1983 Ein Fall für zwei
1983 Datenpanne - Das kann uns nicht passieren (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Barbara Auer Fotoğrafları

Barbara Auer Fotoğrafları Barbara Auer Fotoğrafları Barbara Auer Fotoğrafları Barbara Auer Fotoğrafları Barbara Auer Fotoğrafları