Barış Bağcı

Barış Bağcı
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.5.1975
Doğum Yeri:Konya

27 Mayıs 1975'de doğmuştur. Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. 2010-2011 sezonu itibariyle Trabzon Devlet Tiyatrosu'ndan İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin olmuştur.





Filmografisi

  • Küçük Hanımefendi, 2011
  • Kaybedenler Kulübü, 2010
  • Yaprak Dökümü, 2009
  • Nefes: Vatan Sağolsun, 2009
  • Yaralı Yürek, 2007
  • Pars: Kiraz Operasyonu, 2006
  • Gümüş, 2005
  • Kırık Kanatlar, 2005

Görev Aldığı Yapımlar