Barış Başar

Barış Başar
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :1.1.1975
Doğum Yeri:istanbul

Filmografisi
Galip Derviş (TV Dizisi) 
Komiser Ali 2013
Türkün Uzayla İmtihanı (TV Dizisi) 
Pilot 2012
Nuri (TV Dizisi) 
Mutlu 2011
Dedektif Memoli (TV Dizisi) 
Avni 2011
Vay Arkadaş (Sinema Filmi) 
Naci 2010
Haneler (TV Dizisi) 
Barış 2009
Ey Aşk Nerdesin (TV Dizisi) 
Bahadır 2009
Hastasıyız (TV Filmi) 
Barış 2008
Eyvah Halam (TV Dizisi) 
Muharrem 2008
Destere (Sinema Filmi) 
Hamza Çoban 2008
Çatı Katı (TV Dizisi) 
Barış 2007
İki Aile (TV Dizisi) 
Barış 2006
Kazık (Kısa Film) 
Barış 2002

Görev Aldığı Yapımlar

Barış Başar Fotoğrafları

Barış Başar Fotoğrafları Barış Başar Fotoğrafları Barış Başar Fotoğrafları Barış Başar Fotoğrafları