Barış Yıldız

Barış Yıldız
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.09.1982
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan oyuncu, İşler Güçler dizisindeki Tekin rolü ile şöhretini artırmıştır. Daha sonra İşler Güçler ekibiyle çektiği Düğün Dernek filmiyle oyunculuğunu bir kez daha kanıtladı. Rol aldığı Kardeş Payı dizisindeki Barış karakteriyle büyük beğeni topladı.

Filmografi

2021 Feride
2020 Sen Ben Lenin
2018 Tilki Yuvası
2017 Martıların Efendisi
2017 Frequency (Kısa Film)
2017 Çalgı Çengi İkimiz
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet
2013 Düğün Dernek
2013 Mutlı Aile Defteri
2008 Peri Tozu
2007 Made in Europe
2006 Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
2005 The Fnction of Cinematographic Orgasm (Kısa Film)
2005 Zincirleme Film Tamlaması
2003 Okul
1998 Mulan (Seslendirme)

Televizyon

2021 Sıcak Kafa
2021 Şeref Bey
2020 Tutanamayanlar
2020 Aifili Aşk
2020 Galiçya İşgal Altında
2019 Her Yerde Sen
2016 Familya
2015 Kardeş Payı
2013 İşler Güçler
2009 Benim Annem Bir Melek
2006 Ahh İstanbul
2006 Aliye

Ödülleri

20008 15. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Made in Europe

Görev Aldığı Yapımlar

Barış Yıldız Fotoğrafları

Barış Yıldız FotoğraflarıBarış Yıldız FotoğraflarıBarış Yıldız FotoğraflarıBarış Yıldız FotoğraflarıBarış Yıldız Fotoğrafları