Barry Keoghan

Barry Keoghan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.10.1992
Doğum Yeri:Dublin

İrlandalı oyuncu.

2011'de oyunculuğa adım atmıştır. Başrolünü Avustralyalı aktris Rachel Grifits ile beraber rol aldığı Rebecca Daly imzalı Mammal isimli filmdeki cesur sahneleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Green Knight
2020 Calm with Horses
2018 American Animals
2017 Dunkirk
2017 The Killing of a Sacred Deer
2017 Black '47
2016 Mammal
2016 Candy Floss (Kısa Film)
2016 Trespass Against Us
2016 Life Thereafter
2015 Norfolk
2015 Traders
2015 The Break (Kısa Film)
2014 71
2014 Standby
2014 North (Kısa Film)
2013 Wasted (Kısa Film)
2013 Life's a Breeze
2013 Stay
2012 Stalker
2012 King of the Travellers
2011 Stand Up (Kısa Film)
2011 Between The Canals

Televizyon

2019 Chernobyl (Mini Dizi)
2016 For You (Kısa Film)
2016 Rebellion (Mini Dizi)
2013 Jack Taylor
2013 Love/Hate
2011 Fair City

Görev Aldığı Yapımlar

Barry Keoghan Fotoğrafları

Barry Keoghan Fotoğrafları Barry Keoghan Fotoğrafları Barry Keoghan Fotoğrafları Barry Keoghan Fotoğrafları Barry Keoghan Fotoğrafları