Barry Watson

Barry Watson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.4.1974
Doğum Yeri:Traverse City

ABD'li oyuncu.

Tam adı Michael Barrett Watson'dır ve genelde Bucky lakabını kullanmaktadır. Dallas Young Actors Studio'da oyunculuk eğitimi almıştır. 1993 yılında yayımlanan Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Malibu Shores (1996) ve oyunculuk, senaristlik ve yönetmenlik de yaptığı 7th Heaven (1996-2006) dizileriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 A Dog's Way Home
2017 An Hour Behind
2016 Search Engines
2014 Santa Con
2011 Şarap Bağı
2005 Karabasan
2004 Love on the Side
2002 Sorority Boys
2001 When Strangers Appear
1999 Eve 6: Tongue Tied (Kısa Video)
1999 Öğretmen

Televizyon

2019 The Loudest Voice
2019 My Mom's Letter from Heaven (TV Filmi)
2018 A Very Nutty Christmas (TV Filmi)
2017 Date My Dad
2016 Murder in the First
2015 Ominous (TV Filmi)
2014 Masters of Sex
2014 Hart of Dixie
2014 Far from Home (TV Filmi)
2013 Wilfred
2012 Wedding Band
2012 Dedikoducu Kız
2012 Kiss at Pine Lake (TV Filmi)
2011 Rip City (TV Filmi)
2011 My Future Boyfriend (TV Filmi)
2010 dropp Dead Diva
2009 Samantha Who?
2007 What About Brian
2006 7th Heaven
1996 Malibu Shores
1996 Nash Bridges
1996 Baywatch
1996 Co-ed Call Girl (TV Filmi)
1995 Sister, Sister
1994 The Nanny
1993 Attack of the 50 Ft. Woman (TV Filmi)
1993 Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV Filmi)

Yönetmen

2010 The Secret Life of the American Teenager
2005 7th Heaven

Senaryo

2005 7th Heaven

Görev Aldığı Yapımlar

Barry Watson Fotoğrafları

Barry Watson Fotoğrafları Barry Watson Fotoğrafları Barry Watson Fotoğrafları Barry Watson Fotoğrafları Barry Watson Fotoğrafları