Bart Layton

Bart Layton
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1975
Doğum Yeri:Londra

İngiliz senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Bartholomew Nicholas 'Bart' Layton'dır. Hayat Avcısı (2012) ve Amerikan Soygunu (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Amerikan Soygunu
2012 Hayat Avcısı (Belgesel)

Televizyon

2007 Banged Up Abroad (Belgesel Dizi)
2004 The Trouble with Black Men (Belgesel Dizi)
2006 16 for a Day (Belgesel)
2006 Banged Up Abroad (Belgesel Dizi)
2005 Becoming Alexander (Belgesel)

Yapımcı

Televizyon

2015 Paranormal Witness (Belgesel Dizi)
2014 Revelation: The End of Days (Mini Dizi)
2013 American Blackout (TV Filmi)
2012 The Town That Caught Tourette's (Belgesel)
2011 Get Out Alive
2010 Breakout
2010 The Fugitive Chronicles
2010 After Armageddon (Belgesel)
2006 16 for a Day (Belgesel)
2006 Banged Up Abroad (Belgesel)
2006 Great Scientists (Mini Dizi)
2003 Banged Up Abroad (Belgesel Dizi)

Senaryo

2018 Amerikan Soygunu

Televizyon

2009 The Fugitive Chronicles
2008 Banged Up Abroad (Belgesel Dizi)
2006 16 for a Day (Belgesel)
2006 Banged Up Abroad (Belgesel Dizi)
2005 Becoming Alexander (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Bart Layton Fotoğrafları

Bart Layton Fotoğrafları Bart Layton Fotoğrafları Bart Layton Fotoğrafları Bart Layton Fotoğrafları Bart Layton Fotoğrafları