Battal Karslıoğlu

Battal Karslıoğlu
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1980
Doğum Yeri:Bursa

Türk senarist ve yönetmen.

Uzun yıllar özel sanat kurumlarında yönetmenlik, oyun metin yazarlığı yaptı. Kendi yazıp yönettiği 'Davetsiz Misafir', 'Müstesna Kafe', 'Nikah Masası' ve 'Oyunbozan' gibi oyunlarda sahne aldı. Genellikle senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği kısa filmlerle uluslararası ve yerel film festivallerine katıldı. Sinemada senarist ve yönetmenliğin yanı sıra kurgu, görsel efekt ve sinematograf olarak çalıştı.

Filmografi

Yönetmen

2019 Cin 'Aşk Büyüsü'
2018 Zerk
2017 Dışarda 
2017 Mezeci Çırağı
2015 Ruhumdaki Çatlak (Kısa Film)
2010 Ses (Kısa Film)
2010 Kabuk (Kısa Film)
2006 Giderken Maviydin (Kısa Film)

Senaryo

2019 Cin 'Aşk Büyüsü'
2018 Zerk
2017 Dışarda 
2017 Mezeci Çırağı
2017 Cinsler Alemi
2015 Ruhumdaki Çatlak (Kısa Film)
2010 Ses (Kısa Film)
2010 Kabuk (Kısa Film)

Görüntü Yönetmeni

2017 Dışarda 
2015 Ruhumdaki Çatlak (Kısa Film)
2010 Ses (Kısa Film)
2010 Kabuk (Kısa Film)
2006 Giderken Maviydin (Kısa Film)

Oyuncu

2017 Dışarıda
2006 Giderken Maviydin (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Battal Karslıoğlu Fotoğrafları

Battal Karslıoğlu Fotoğrafları Battal Karslıoğlu Fotoğrafları Battal Karslıoğlu Fotoğrafları Battal Karslıoğlu Fotoğrafları Battal Karslıoğlu Fotoğrafları