Beau Bridges

Beau Bridges
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :9.12.1941
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Lloyd Vernet 'Beau' Bridges'tir. Daha çok Max Payne filmi ve Yıldız Geçidi SG-1 televizyon dizisi ile bilinir. İki Altın Küre ödülünün sahibi olmuştur. Aktör Lloyd Bridges'in oğludur.

Gençlik yılları ve kariyeri

Bridges Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Aktör Lloyd Bridges ve kolejde tanıştığı sevgilisi Dorothy (Simpson) Bridges'ın oğludur. Ondan daha genç bir erkek kardeşi vardır. Kardeşi Jeff Bridges de Oscar ödülü sahibidir. Lucinda isminde genç bir kız kardeşi vardır. Abisi Garrett 3 Ağustos 1948'de ani bebek ölümü sendromundan ölmüştür. Bridges kardeşi Jeff ile çok sıkı ilişkilere sahiptir. Bridges gençlik yıllarında, babasının işlerinden dolayı yoğun olduğu zamanlarda, Jeff'e bir nevi babalık da yapmıştı. O ve kardeşleri Los Angeles Holmby Hills'de yetiştiler. 1989'daki İki Erkek Bir Kadın filminde birbirlerine rakip olan iki karakteri kardeşi ile birlikte canlandırdılar.

Kişisel hayatı

Bridges, 1964 yılında evlendiği Julie Landfield'den 1984 yılında ayrıldı. Bu evlilikten iki çocuğu oldu. 1984 senesinde ilk eşinden ayrıldıktan sonra şimdiki eşi Wendy Treece Bridges ile evlendi. Bu evlilikten ise 3 çocuğu vardır.

Filmografi

2020 One Night in Miami
2020 Acting: The First Six Lessons
2019 Two/One
2019 Süperler
2019 Elsewhere
2018 Nina Hakkında Her Şey
2018 Lawless Range
2018 Galveston
2018 Dirty Politics
2017 Aramızdaki Sözler
2015 Underdog Kids
2015 Climate Change Deniers' Anthem (Kısa Video)
2014 1000 to 1: The Cory Weissman Story (Video)
2013 Rushlights
2013 Prenses Kaguya Masalı (Seslendirme)
2012 Columbus Circle
2012 Vur ve Kaç
2012 Eden
2011 The Size of Texas (Kısa Film)
2011 Tepedeki Ev (Seslendirme)
2011 Senden Bana Kalan
2010 Özgür Willy 4: Korsan Koyu'ndan Kaçış (Video)
2010 My Girlfriend's Boyfriend
2010 Don't Fade Away
2010 Stasis (Kısa Film)
2008 Yıldız Geçidi: Süreklilik (Video)
2008 Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (Video)
2008 Max Payne
2007 Spinning Into Butter
2007 Americanizing Shelley
2006 Minik Örümcek Şarlot
2006 İyi Alman
2006 I-See-You.com
2005 Tehlikeli Masumiyet
2005 Smile
2004 Debating Robert Lee
2001 Boys Klub
2000 Sordid Lives
2000 Meeting Daddy
1999 Çorap Söküğü
1997 RocketMan
1992 Yan Vuruş
1991 Married to It
1990 Daddy's Dyin'... Who's Got the Will?
1989 The Wizard
1989 The Iron Triangle
1989 Signs of Life
1989 İki Erkek Bir Kadın
1989 Behind God's Back (Kısa Film)
1988 Seven Hours to Judgment
1987 The Wild Pair
1987 The Killing Time
1984 New Hampshire Oteli
1983 Heart Like a Wheel
1982 Night Crossing
1982 Love Child
1981 Takma Kafana
1980 Silver Dream Racer
1979 The Runner Stumbles
1979 The Fifth Musketeer
1979 Norma Rae
1977 Greased Lightning
1976 Swashbuckler
1976 Stadda Panik
1976 Dragonfly
1975 The Other Side of the Mountain
1974 Lovin' Molly
1973 Your Three Minutes Are Up
1972 Fahişenin İki Yüzü
1972 Child's Play
1971 The Christian Licorice Store
1970 The Landlord
1970 Sürgün
1969 Gaily, Gaily
1968 For Love of Ivy
1967 Korkunç Olay
1965 Village of the Giants
1961 The Explosive Generation
1949 Zamba
1949 The Red Pony

Televizyon

2021 Platform
2020 Robbie
2020 Messiah
2020 Homeland
2020 Greenleaf
2019 Goliath
2018 Mosaic
2018 Black-ish
2017 Bloodline
2017 Penn Zero: Part-Time Hero (Seslendirme)
2017 Noel Meleği (TV Filmi)
2016 Code Black
2016 Masters of Sex
2016 Flower Shop Mystery: Snipped in the Bud
2016 Flower Shop Mystery: Mum's the Word (TV Filmi)
2016 Flower Shop Mystery: Dearly Depotted (TV Filmi)
2015 The Millers
2014 Bubble Guppies (Seslendirme)
2013 The Goodwin Games
2012 White Collar
2012 Franklin & Bash
2011 Love Bites
2011 Brothers & Sisters
2011 Game Time: Tackling the Past (TV Filmi)
2010 The Rockford Files (TV Filmi)
2009 Umutsuz Ev Kadınları
2009 The Closer
2008 My Name Is Earl
2008 Single with Parents (TV Filmi)
2008 Family Practice (TV Filmi)
2007 Stargate SG-1
2007 Two Families (TV Filmi)
2006 Yıldız Geçidi: Atlantis
2006 American Dad! (Seslendirme)
2006 10.5: Apocalypse (Mini Dizi)
2005 Into the West (Mini Dizi)
2004 Evel Knievel (TV Filmi)
2004 10.5 (Mini Dizi)
2003 Everwood
2003 The Agency
2003 Out of the Ashes (TV Filmi)
2002 The District
2002 We Were the Mulvaneys (TV Filmi)
2002 Sightings: Heartland Ghost (TV Filmi)
2001 Will & Grace
2001 Voyage of the Unicorn
2000 The Wild Thornberrys (Seslendirme)
2000 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (Seslendirme)
2000 Beggars and Choosers
2000 The Christmas Secret (TV Filmi)
2000 Songs in Ordinary Time (TV Filmi)
2000 Common Ground (TV Filmi)
1999 P.T. Barnum (TV Filmi)
1999 Inherit the Wind (TV Filmi)
1998 Maximum Bob
1998 The Defenders: Taking the First (TV Filmi)
1998 The Defenders: Choice of Evils (TV Filmi)
1997 The Second Civil War (TV Filmi)
1997 The Defenders: Payback (TV Filmi)
1996 The Uninvited (TV Filmi)
1996 Nightjohn (TV Filmi)
1996 Losing Chase (TV Filmi)
1996 Hidden in America (TV Filmi)
1996 A Stranger to Love (TV Filmi)
1995 The Outer Limits
1995 Kissinger and Nixon (TV Filmi)
1994 Harts of the West
1994 Secret Sins of the Father (TV Filmi)
1994 Million Dollar Babies (Mini Dizi)
1993 The Positively True Adventures of the Alleged Texas Cheerleader-Murdering Mom (TV Filmi)
1993 The Man with Three Wives (TV Filmi)
1993 Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV Filmi)
1991 Tales from the Crypt
1991 Without Warning: The James Brady Story (TV Filmi)
1991 Wildflower (TV Filmi)
1990 Women and Men: Stories of Seduction (TV Filmi)
1990 Guess Who's Coming for Christmas? (TV Filmi)
1989 Just Another Secret (TV Filmi)
1989 Everybody's Baby: The Rescue of Jessica McClure (TV Filmi)
1986 ABC Afterschool Specials
1986 Disneyland
1986 Outrage! (TV Filmi)
1985 Amazing Stories
1985 Alis Harikalar Ülkesinde (TV Filmi)
1985 Space (Mini Dizi)
1984 The Red-Light Sting (TV Filmi)
1982 Witness for the Prosecution (TV Filmi)
1982 The Kid from Nowhere (TV Filmi)
1982 Dangerous Company (TV Filmi)
1980 United States
1979 The Child Stealer (TV Filmi)
1978 The President's Mistress (TV Filmi)
1978 The Four Feathers (TV Filmi)
1978 Stubby Pringle's Christmas (TV Filmi)
1978 Shimmering Light (TV Filmi)
1976 Insight
1975 Medical Story (TV Filmi)
1975 The Lives of Benjamin Franklin (Mini Dizi)
1974 The Stranger Who Looks Like Me (TV Filmi)
1973 The Man Without a Country (TV Filmi)
1972 Norman Corwin Presents
1967 The Felony Squad
1967 Cimarron Strip
1967 Bonanza
1967 Kaçak
1966 Vacation Playhouse
1966 The Loner
1966 Gunsmoke
1966 Branded
1965 The F.B.I.
1965 12 O'Clock High
1965 Mr. Novak
1964 The Eleventh Hour
1964 Dr. Kildare
1964 Combat!
1964 My Three Sons
1963 Rawhide
1963 Doktorlar
1963 The Lloyd Bridges Show
1963 Ensign O'Toole
1962 Wagon Train
1962 National Velvet
1961 Zane Grey Theater
1961 The Real McCoys
1961 Sea Hunt
1960 The Clear Horizon

Yönetmen

1988 Seven Hours to Judgment
1987 The Wild Pair

Televizyon

1994 Secret Sins of the Father (TV Filmi)
1986 Disneyland
1985 ABC Afterschool Specials
1982 The Kid from Nowhere (TV Filmi)

Yapımcı

2018 Lawless Range

Televizyon

1998 The Defenders: Taking the First (TV Filmi)
1998 The Defenders: Choice of Evils (TV Filmi)
1997 The Defenders: Payback (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Beau Bridges Fotoğrafları

Beau Bridges Fotoğrafları Beau Bridges Fotoğrafları Beau Bridges Fotoğrafları Beau Bridges Fotoğrafları Beau Bridges Fotoğrafları