Bedir Bedir

Bedir Bedir
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.7.1982
Doğum Yeri:Erzurum

Türk oyuncu.

İlköğrenimini Erzurum’da, ortaokul ve liseyi Bursa’da tamamladı. 1999 yılında Bursa Şehir Tiyatrosu’na oyuncu olarak girdi. 2007 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2011 yılında aynı üniversitede “Yüksek Lisans” programına başladı.

Askerlik görevinin ardından Tiyatro Oyunevi bünyesinde çalışmalarına devam etti. 2008–2011 yılları arasında bu tiyatroda görev aldı. 

Tiyatro İkincikat’da oyunculuk ve Cemal Reşit Rey Güzel Sanatlar Lisesin’nde eğitmenlik görevine devam etmektedir. Hakan: Muhafız (2018), Maral: En Güzel Hikâyem (2015) ve Şahin Tepesi (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Between Two Dawns
2020 Afacanlar: İş Başa Düştü
2019 Körler Pencereden Bakar mı? (Kısa Film)
2018 Storyteller (Kısa Film)
2018 Kelebekler
2017 Kurban (Kısa Film)
2017 Olanlar Oldu
2016 Mahrumlar
2014 Şafak Vakti (Kısa Film)
2011 Aşk ve Devrim
2011 Yangın Var

Televizyon

2018 Şahin Tepesi
2018 Hakan: Muhafız
2017 Bu Sayılmaz
2017 İstanbullu Gelin
2015 Maral: En Güzel Hikâyem
2014 Gölgedekiler
2013 Yabancı Gelin
2013 Benim Hala Umudum Var
2012 Korkma (Mini Dizi)
2011 Keşanlı Ali Destanı
2011 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2009 Ey Aşk Nerdesin?

Görev Aldığı Yapımlar

Bedir Bedir Fotoğrafları

Bedir Bedir Fotoğrafları Bedir Bedir Fotoğrafları Bedir Bedir Fotoğrafları